Rävjakten 2017 (2017-06-20)
Kategori: Teknikträning
Karta/område: Tyrskogen
Arrangör: OK Tyr Ungdom
Sträcka: 3.62 km
Tid: 26:59
Genomsnittlig puls: 178
Maxpuls: 206
Första gången jag deltar på denna sommar-avslutnings-träning.
Hur komplett kartan man fick var baserades på den egna kunskapsnivån; ju bättre man var, desto större revidering av kartbilden.

Tror aldrig jag fattade att även terrängföremålet man skulle ha i själva ringen på kartan kunde vara borttaget... (Trodde att jag inte han se kartbilden vid K26.) En del av min hjärna registrerade att det kanske kunde vara något sådant vid K6. Där stod jag jag med hjärnsläpp i bort åt 45", utan att förstå vad jag gjorde. Jag såg en skärm i verkligheten, men den stod vid en sten. Jag skulle ju ha en skärm vid Ingenting. Men den här skärmen stod som sagt vid en sten, o det skulle ju inte jag ha... Efter att ha stått still o inte fattat något i nära 1' stämplar jag ändå vid kontrollen, eftersom det nu bara är jag o skärmen kvar. Alla andra har ju sprungit vidare... Och just att springa vidare känns som en väldigt bra idé. Så jag gör det.
Kommer ikapp de andra, o går till o med nästan upp i ledning(! Här förstår man ju att det nu är endast är en mycket liten del av hjärnan som fungerar; ligger med i täten), fysiken sviker mot slutet, men tack vare att två skärmar sitter fel, så kommer jag både ikapp OCH får en "gratis"-kontroll mot de andra då alla andra letar efter försvinna K18 o jag lätt tar K3, o då även hinner ta K17 =)
Jag tror träningen var roligast för att jag endast var en kontroll från delad vinst i inofficiella herrsenior-klassen (-Det var många skärmar som kanske inte satt helt rätt.) Roligt också att jag inte kände mig/var sjuk, utan kunde o orkade vara med på denna gemensamma klubbträning.
Visa kommentarer (0)
 
Rävjakten 2017 (2017-06-20)