Kylklampen deltävling 1 2015 (2015-11-18)
Kategori: Träning
Karta/område: Forshaga
Arrangör: Deje SF
Land: Sverige
Distans: Natt
Sträcka: 5.78 km
Tid: 42:28
Ganska ostadigt lopp. Svårt att hålla riktningen och koncentrationen då det var så brötigt. Inget vadont, men väldigt seg i benen sen i måndags.
Dölj kommentarer (3)
Anders Eriksson : Kul att se din löpning på kartan. Intressant att du sprang runt på väg till 11:an. Vid test var höger och vänster vägval lika snabba. Intressant också att de "svåra" kontrollerna tog du fint, medan någon av de "lätta", t ex dikesslutet, bommades. Kanske var du mindre noggrann just för att det såg "lätt ut"? Sen får jag be lite om ursäkt för höjden i det gröna på den södra slingan. Anders-banläggare.
Johan Gustafsson : Ja, de måste varit ganska lika då vi var två löpare på det ena vägvalet och kom samtidigt till kontrollen som en tredje som var samtidigt vid 10:an. Jag funderade även på att springa den väg som går längre västerut men insåg att det skulle bli för långt. Jag låg ganska långt fram i fältet när jag orienterade och stressades lite av de andra, som jag tror gjorde att jag bommade trean. Sen när jag var själv efter det kunde jag slappna av lite och tänka mer på orienteringen än de andra. Men som du säger blev jag nog lite naiv också och tänkte att det såg lätt ut och bara sprang på.
På den södra höjden tyckte jag det var väldigt fint faktiskt, iallafall där jag sprang. Däremot längst norrut var det svårt att springa i riset, men där sprang jag ju inte på den lilla stigen. Väldigt rolig bana och kul att det var så mycket gafflat. Annars på Kylklampen är det lätt att löpare bara hänger.
/Johan
Anders Eriksson : Tack för omdömet! Kunde tyvärr inte vara på plats när ni sprang pga jobbet, men uppföljning är viktigt. :)
/Anders
Lägg till kommentar
Spara
 
Kylklampen deltävling 1 2015 (2015-11-18) Kylklampen deltävling 1 2015 (2015-11-18)